Перша у світі: топ-модель із Кропивницького перевела себе в цифровий формат (фото)

Перегляди: 1088

Модель Аліна Байкова стала першою в світі манекенницею, у якої є шанс заробити на нових технологіях: на продаж виставлено її сюрреалістичне зображення, перекладене в NFT.

Купити токен можна за криптовалюту Ethereum, пише «Газета.Ru».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Фотографія є сюрреалістичним зображенням під назвою «Природна форма» (Natural Form), створеним художником Чарльзом Бентлі на основі знімка, зробленого фотографом Жаном-Баптистом Фортом для рекламної кампанії дизайнера Жана-Луї Сабаджі. Нещодавно його опублікувала у своєму Instagram сама Аліна Байкова, проте придбати зображення можна у платформи Foundation, яка виставила ціну в 2564 Ethereum, що в доларовому еквіваленті становить $ 6 тис.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Alina Baikova (@alina_baikova)

NFT - це одиниця даних у цифровій книзі, що називається блокчейном, де кожен NFT може представляти унікальний цифровий елемент, і тому кожен з них не взаємозамінний.

Ethereum - криптовалюта та платформа для створення децентралізованих онлайн-сервісів на базі блокчейна, що працюють на базі розумних контрактів. Реалізована як єдина децентралізована віртуальна машина.