У Кропивницькому проведуть громадські слухання щодо будівництва «МакДональдзу»

Перегляди: 1265

3 червня у Кропивницькому пройдуть громадські слухання щодо будівництва в Центральному сквері ресторану швидкого харчування «МакДональдз».

Про це CBN повідомив заступник міського голови Михайло Бєжан.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Вважаю, що краще дати інвестору узгоджено з громадськістю та міською владою провести реконструкцію скверу Кропивницького, ніж ще роками чекати коштів з міського бюджету на це», - зазначив він.

Михайло Бєжан зазначив, що мова про спилювання всіх дерев не йде - лише про аварійні.

«Під сквером знаходяться підвали, які дійсно аварійні, так кожного разу, йдучи сквером, ми ризикуємо провалитися під землю. "МакДональдз" готовий засипати ці підвали власними силами», - сказав він.

«Інвестор погодився за власний кошт відреставрувати аварійну частину скверу, тож спочатку впорядкує сквер - покладе плитку, побудує фонтани, зробить зони відпочинку та висадить дерева, а вже потім займеться будівництвом самого приміщення», - додав Михайло Бєжан.

Нагадаємо, компанія «МакДональдз» планує у 2022 році відкрити в центральному сквері Кропивницького ресторан швидкого харчування. Проти цієї ініціативи виступають екоактивісти, стверджуючи, що деревам у сквері загрожує знищення.