На Кіровоградщині обрали нового президента Федерації легкої атлетики (фото)

Перегляди: 2952

Президентом ФЛАКО обрали відомого кропивницького підприємця, у минулому майстра спорту колишнього Радянського Союзу з легкої атлетики, бронзового призера молодіжного чемпіонату Європи в бігу на 400 метрів, чемпіона колишнього Союзу серед дорослих і молоді, семиразового чемпіона України серед дорослих Миколу Грицая.

Сьогодні, 29 травня, в готельно-ресторанному комплексі стадіону ФК «Зірка» відбулася IX звітно-виборча конференція Федерації легкої атлетики Кіровоградської області. Представники ФЛАКО з різних регіонів нашої області заслухали звіт про роботу виконавчого комітету обласної Федерації, з яким виступив її президент Ігор Андрощук. Також делегати заслухали та затвердили звіт Мандатної та Ревізійної комісії. Роботу Виконкому в звітний період було визнано задовільною. Оскільки Ігор Андрощук не виказав бажання висувати свою кандидатуру на посаду президента на новий термін, то претендентом на пост очільника ФЛАУ, згідно власної заяви, залишився лише відомий кропивницький підприємець та колишній бронзовий призер молодіжного чемпіонату Європи з легкої атлетики Микола Грицай. Претендент на посаду президента ФЛАКО виступив зі своєю програмою, у якій запропонував суттєві кроки задля повернення привабливості та популярності легкої атлетики Кіровоградщини. У ході таємного голосування 17 делегатів підтримали кандидатуру Миколи Грицая, 5 - проголосували проти та один бюлетень було визнано недійсним.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Таким чином, новим президентом Федерації легкої атлетики Кіровоградської області на найближчі чотири роки став саме Микола Грицай. Також Конференція обрала новий склад Виконкому ФЛАКО, до якого, окрім президента, увійшли відомі тренери, судді, спортсмени та фахівці легкої атлетики нашої області: Ігор Андрощук, Валерій Заботкін, Олена Тесленко, Володимир Політовський, Геннадій Здітовецький, Дмитро Яковенко, Віталій Пархоменко, Павло Армашов, Яна Артеменко, Тетяна Сазоненко, Вадим Приймак, Вадим Підкопайло та Володимир Абраменко.

У своєму ексклюзивному інтерв'ю спеціально для СВN новий президент Федерації легкої атлетики Кіровоградської області Микола Грицай подякував представникам королеви спорту Кіровоградщини за довіру й запевнив, що прикладе максимум зусиль, щоб таку довіру виправдати. Своїми першими кроками на новій посаді Микола Дмитрович бачить сприяння якнайшвидшої реконструкції легкоатлетичного ядра на стадіоні «Зірка» та повернення змагань всеукраїнського рівня до Кропивницького, а також шляхом залучення коштів спонсорів і меценатів, створення належних умов для роботи тренерів, які б мали можливості виводити на належний рівень своїх талановитих учнів. У тому, що за належної підтримки колег вийде виконати заплановане та знову зробити Кіровоградщину одним із провідних центрів розвитку легкої атлетики в Україні, новообраний президент ФЛАКО Микола Грицай упевнений.