Мерія Кропивницького визначилась, кому віддати 53 млн за ремонт Вокзальної

Перегляди: 3156

У Кропивницькій міськраді визначились, хто буде виконувати багатомільйонний ремонт дороги по вулиці Вокзальній.

2 червня головне управління житлово-комунального господарства прийняло рішення про укладання договору про закупівлю з ТОВ «ДС Пром Груп», вартість робіт складає 53 мільйони 150 тисяч гривень, передає кореспондент CBN з посиланням на дані електронної системи торгів Prozorro.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Єдиним конкурентом ТОВ «ДС Пром Груп» на закупівлі було ТОВ «Ростдорстрой» з дорожчою на 250 тисяч пропозицією. Впродовж аукціону учасники не знижували вартість своїх пропозицій.

Протягом 2021 року з ТОВ «ДС Пром Груп» уклали договори на обслуговування доріг Кіровоградської області загальною вартістю понад 4 мільярди гривень. Заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Поліщук до свого призначенням працював у цій фірмі на посаді заступника директора.

https://cbn.com.ua/2021/04/12/firma-de-pratsyuvav-zastupnyk-golovy-oda-obslugovuvatyme-dorogy-kirovogradshhyny-za-11-mln-den/

За умовами тендерної документації, компанія повинна до 31 грудня завершити роботи з заміни дорожнього покриття на Вокзальній, але працювати підрядник зможе лише після того, як ОКВП «Дніпро - Кіровоград» прокладе по цій вулиці новий водопровід.