У кропивницькому дитсадку в дворічної дівчинки через переохолодження почалися судоми

Перегляди: 6881

Сьогодні, 26 жовтня, у ДНЗ №27 у Кропивницькому стало зле маленькій дівчинці, що перебувала у ясельній групі дитячого садка.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про це у Facebook-группі «Батьківська рада Кропивницького» повідомила мати двухрічної дитини Оксана  Деминтієнко, повідомляє кореспондент CBN.

«Сьогодні, 26 жовтня, мені зателефонували з дитячого садка (яслі, 27 садочок ) і повідомили, що у дитини посиніли губи і судорога. В лікарні сказали, що це від переохолодження і вкололи анальгін з димедролом. Руки дитини дійсно були дуже холодні, хоч вдягнена була тепло, — пише мати дитини на сторінці групи. Опалення в нашому садку немає (як і в інших), електричні прилади ставити не можна. Зранку на вулиці -3. Як це скажіть, називається?»

У коментарі журналістці CBN Оксана Деминтієнко розповіла, що зранку температура у садочку сягала 14 градусів,  у приміщенні було дуже холодно:

«Я принесла до садочка свій обігрівач. Я так зрозуміла, що вони опалюють потрішки але лише до відмітки 17 градусів».

З її слів, завідувачка ДНЗ заборонила використовувати електричні обігрівачі через проблеми зі старою проводкою.

«Лікарка сказала, що від переохолодження у дівчинки починається застуда. Крім того, у дитини підвищилася температура була вище 37 градусів», — розказала мати.

На момент прибуття до лікарні температура дитини сягала 38 градусів, розповіла Оксана Деминтієнко.

CBN щодо цієї ситуації чекає на коментар міськради Кропивницького.