У місцеві дороги Кіровоградщини «закатають» більше 748 мільйонів гривень

Перегляди: 1020

У 2022 році на розвиток доріг місцевого значення та комунальної власності Кіровоградщини планують залучити 747 млн 600 тисяч гривень державної субвенції.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про це під час брифінгу повідомив директор ДП «Агенство місцевих автомобільних доріг» Анатолій Зорькін, інформує кореспондент CBN.

55% цих коштів планують витратити на капремонти та реконструкцію доріг загального місцевого значення, 20% — на дороги комунальної власності. Ще 25% субвенції підуть на поточний дрібний ремонт та утримання доріг загального значення.

«На даний час “Агенство місцевих автомобільних доріг” провело тендер та уклало договори підрядів капітального ремонту 9-ти штучних споруд на загальну суму 130 млн гривень», — наголосив Анатолій Зорькін.

За словами посадовця, наразі фахівці підприємства готують проєкти капітальних ремонтів 10 місцевих доріг. Вартість робіт складає близько 600 млн гривень.

Остаточно перелік доріг та об’єктів, що підлягають ремонту або реконструкції у наступному році, сформують на засіданні обласної робочої групи.