Нового голову «Удару» обрали на Кіровоградщині

Перегляди: 1618

Віталія Линника обрали головою обласного осередку політичної партії «Удар». За нього проголосували одноголосно на партійних зборах 27 листопада.

Призначили й нових членів ради — Андрія Кочергу та Олександра Богаченка. Таким чином перезавантажили осередок «Удару» на Кіровоградщині.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Активно відновлюємося, для нас надзвичайно важливо доносити пропозиції партії до виборців. Ми бачимо, яка непроста ситуація в країні. Перед нею стоять складні виклики. Тому зараз ваша робота більш ніж важлива», — заявив присутній на зборах перший заступник виконавчого комітету партії «Удар» Ігор Гоцул.

«Це початок нашого великого шляху. Ми перезавантажилися. Працюватимемо над створенням осередків в громадах, щоб налагодити комунікацію з жителями області. Очікую, що ми плідно попрацюємо над розбудовою й розвитком нашої країни», — прокоментував своє призначення голова обласної організації політичної партії “Удар” Віталій Линник.

Офіс Кіровоградського осередку політичної партії «Удар» діятиме  у Кропивницькому за новою адресою — вулиця Тараса Карпи, 55.

Фото Ігоря Філіпенка