У «Кіровоградобленерго» пояснили, чому відключають людей, у яких нібито немає боргів. А іноді є навіть і переплата

Перегляди: 9952

Близько 12 тисяч жителів Кіровоградщини лишилися винні ПрАТ «Кіровоградобленерго» за електропостачання.

Про це CBN повідомили у прес-службі компанії.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Загальна сума боргу сягає 2 мільйонів гривень. «Це і ремонти, і транспортні витрати тощо», - йдеться у повідомленні.

У прес-службі також пояснили: «Людина телефонує в КОЕК (ТОВ “Кіровоградська обласна енергопостачальна компанія”. - Ред.), їй кажуть, що боргів немає, або навіть і переплата є. А світло відключають усе одно. Справа в тому, що борги, про які сказано, у абонентів лишилися ще з того часу, коли "Кіровоградобленерго" займалося не лише технічними питаннями, а я продавало електроенергію. З січня 2019 року продажем займається КОЕК, а борги нікуди не поділися».

За даними «Кіровоградобленерго», мова зазвичай не про значні суми. «Борг може бути 200 гривень, а підключення обійдеться у півтори тисячі», - наголошується у повідомленні.

У прес-службі також просять уважно читати повідомлення про борг, яке надходить споживачам, і мати на увазі, що «Кіровоградоблененрго» та КОЕК - дві різні компанії.

Щоб дізнатися, чи не відключать найближчим часом світло, слід зателефонувати до кол-центру «Кіровоградобленерго»: 0-800-501-148.

https://cbn.com.ua/2018/07/11/kirovogradoblenergo-bilshe-ne-zajmatymetsya-postachannyam-elektroenergiyi/