ФК «Олександрія» поступився в першому контрольному матчі в Туреччині

Перегляди: 642

Наші земляки мінімально програли польському «Заглембе» Олександрійці, які наразі перебувають в Туреччині, де готуються до другої частини сезону в Українській Прем’єр-Лізі, зіграли свій перший контрольний поєдинок. Суперником команди Юрія Гури був «Заглембе», який, після першого кола, посідає 14-те місце в елітному дивізіоні чемпіонату Польщі. Всі голи в цій зустрічі були забиті в першому таймі. На 11-й хвилині поляки повели в рахунку після удару Подлінські. За одинадцять хвилин Пьєнко подвоїв перевагу своєї команди. А на 45-й хвилині новачок олександрійців Авагімян скоротив відставання в рахунку.

По перерві суперникам відзначитися не вдалося й фінальний свисток зафіксував перемогу поляків – 2:1. Зазначимо, що цей матч підопічні Юрія Гури проводили на фоні серйозних навантажень та й новобранцям команди потрібен час для того, щоб пристосуватися до вимог тренерського штабу ФК «Олександрія».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Свій наступний контрольний матч олександрійці зіграють 26 січня проти ще одного польського клубу – «Гурніка».