В Олександрії запрацювала гаряча лінія міського голови

Перегляди: 2027

Олександрійська міська рада запустила роботу «гарячої лінії».

Про це повідомив міський голова Сергій Кузьменко сьогодні, 28 січня.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ми багато отримуємо звернень від громадян через різні канали комунікацій, втім хочемо реагувати на виклики ще оперативніше. Досвід інших міст показує, що гарячі лінії ефективні, до того ж у такому форматі я успішно працював, коли був головою облдержадміністрації», – наголосив Сергій Кузьменко.

Номер телефону – (0800) 751-911. Графік роботи – з 8:00 до 17:00 у будні. У позаробочий час екстрені дзвінки перенаправлятимуться на екстрені служби.

Як працює гаряча лінія? Оператор приймає звернення, опрацьовує його і скеровує на виконання в міські служби. Звертатись можна з будь-яких питань, що стосуються життєдіяльності міста. Можна не тільки поскаржитися або отримати інформацію, а й подякувати працівникам за роботу.

«Гаряча лінія міської ради дасть можливість оперативніше реагувати на виклики, а мені та моїм заступникам – постійно тримати руку на пульсі ситуації в громаді», – додав Сергій Кузьменко.