Ведуча «Вітру» Анастасія Мусатенко: «Пишаюся графою в паспорті, де вказано громадянство!»

Перегляди: 1348

Телеведуча Анастасія Мусатенко поділилася своїми враженнями, проїхавшись Кропивницьким.

Наводимо текст Насті повністю: «Сьогодні повітряна тривога застала мене в магазині. Це "ФайноМаркет" на виїзді з Валів. Мала купити дещо на замовлення від знайомих хлопців з тероборони.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Була вражена, як злагоджено діяли продавці. Відпустили швиденько чергу, не панікували. Питали, чи люди будуть виходити, чи хочуть залишитись. Насильно не виштовхували нікого. Я лишилась. Підвалу там немає, ховатись особливо нікуди.

Після кількох хвилин тривоги дівчата й хлопці вирішили: чого сидіти, тривога закінчиться, люди прийдуть за продуктами! І почали розвантажувати товар, розкладати по полицях і ящичках в залі.

В цей час з пекарні жіночка вивезла візок з ароматною, ще гарячою випічкою. Колеги їй пояснюють - повітряна тривога. А вона спокійно: "Ясно, в мене там хліб печеться! Цей відвезіть, щоб вистигав". І пішла працювати далі.

Закінчилась тривога, відчинили двері, і почали розмірено й спокійно працювати.

Полиці, до речі, з товаром. Може, трохи менший асортимент, ніж раніше (немає консервів м’ясних, мінералки в півлітрових пляшках мало, швидко розбирають), але загалом все ок.

Поруч - аптека. Теж працює. Ясно, товару не як завжди (перев’язки немає, знеболювальних мало), але дівчина привітна, спокійна. Консультує стареньких, терпляче пояснює: цього немає, є аналог, може, пізніше буде необхідний препарат.

Далі блокпост. Чоловіки серйозні, зібрані, але не агресивні. Навіть всміхаються. На запитання чим допомогти, кажуть, що всього вдосталь. Мають підтримку.

Це непереможна нація!

Я пишаюсь своєю графою в паспорті, де вказано громадянство!!!

P. S. Сашка моя в напівтемряві намалювала свій День народження наступний. Він влітку. Упевнена, буде, як на малюнку!»