«Дніпро-Кіровоград» не хлоруватиме воду до скасування воєнного стану

Перегляди: 1519

Комунальне підприємство «Дніпро-Кіровоград» у 2022 році не проводитиме комплексну планову дезінфекцію (гіперхлорування) магістрального районного водогону та мереж населених пунктів, які обслуговує підприємство.

Відповідно до пункту 10 статті 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», статті 12 Закону України «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення» та на виконання розпорядження начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації від 26 квітня 2022 року №268-р «Про забезпечення потреб населення питною водою в умовах воєнного стану» проведення комплексної дезінфекції водогону та мереж буде здійснено після припинення чи скасування воєнного стану.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Зазначаємо, що підприємство забезпечує знезараження питної води у відповідності до вимог ДСанПіНу 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною» та здійснює лабораторний контроль якості питної води у всіх контрольних точках на мережах водопостачання населених пунктів для запобігання виникнення спалахів інфекційних захворювань.


Джерело: ОКВП «Дніпро-Кіровоград»