Поліція Кропивницького затримала двох наркоділків (фото)

Перегляди: 817

На Кіровоградщині поліцейські викрили двох громадян, один з яких організував інтернет-магазин з продажу наркотиків.

Співробітники управління боротьби з наркозлочинністю в Кіровоградській області та відділу кримінальної поліції Кропивницького районного управління в ході оперативно-профілактичного відпрацювання обласного центру отримали інформацію, яка у результаті перевірки знайшла підтвердження. Протиправні дії осіб задокументовали під час отримання ними з допомогою поштового сервісу заборонених нарковмісних рослин.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Один із чоловіків, у якого виявили та вилучили пакунок канабісу вагою 25 грамів, притягуватиметься до відповідальності за зберігання наркотиків, інший - за продаж. У нього під час огляду поліцейські виявили та вилучили пресований, вакуумно запакований в поліетилен канабіс вагою 530 грамів, з реалізації якого зловмисник розраховував отримати незаконний прибуток на суму близько 140 тисяч гривень.

Вилучені речові докази направили для проведення експертиз. Продовжується розслідування в рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ст. 309  та ст. 307 Кримінального кодексу України.


Джерело: ГУ Нацполіції в Кіровоградській області