ТОП-3 ноутбуків, які зручно брати з собою на роботу

Перегляди: 698

Коли головний інструмент і помічник під рукою, навіть рутинні завдання стають простішими і веселішими. Зручність ноутбука не тільки в тому, що він компактний і не потребує місця як під ПК. Його головна перевага – можливість брати із собою на роботу у зручному кейсі чи сумці. Але не кожен ноутбук підійде для цього. Вибирати будемо за 5-ма основними параметрами.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Критерії підбору ноутбука для роботи

Щоб підібрати зручну, компактну та ефективну у дії техніку, зверніть увагу на такі характеристики:

  • Діагональ дисплея. Найбільший комфорт гарантують 17-18 дюймів. Але в роботі не завжди потрібен такий простір. Компактна модель – 15-17 дюймів.
  • Тип ноутбука. Спеціальні серії техніки для роботи вже заточені для поєднання компактності, продуктивності та стилю. Процесор, спрямований на вирішення завдань та обробку масивів даних, екран, готовий до найкреативніших ідей.
  • Тип накопичувача. Якщо хочете, щоб термінові завдання вирішувалися за клацанням, зверніть увагу на SSD. Ця система відрізняється максимальною швидкістю запису та читання – те, що потрібно для роботи.
  • Тип відеокарти. Якщо професія пов'язана з графікою, краще підібрати модель із дискретною. Для решти завдань цілком підійде інтегрована.
  • Вага. Чим менший екран і сам ноутбук, тим нижче його маса. Впливає і розмір накопичувача. Доступні моделі вагою до 1 кг, і в межах 3-х кг. Якщо ви добираєтеся на роботу машиною, вага може не відігравати значної ролі.

Ще одна порада: звертайте увагу на обсяг відеопам'яті. Вона може використовувати оперативну пам'ять або працювати автономно. У першому випадку можуть виникнути труднощі при роботі з масивами даних - просто не вистачить пам'яті для обробки та відображення. Якщо в цьому немає потреби, обсяг відеопам'яті та тип її роботи не важливий.

ТОП-3 ноутбуків, які зручно брати із собою

За такими параметрами можна знайти десятки моделей для будь-якого бюджету. Але окремі з них справді набули популярності серед покупців – такі ноутбуки в Кропивницькому зручні для роботи, та оптимальні за ціною. Виберіть свого незамінного помічника на кожен день:

  1. Lenovo ThinkBook 15. Тонкий та легкий ноутбук із процесором Intel Core i5 та i3 у бюджетній модифікації. Місткий SSD, вага – 1,7 кг.
  2. Mi RedmiBook 16. Діагональ 16,1 дюйма, процесор Intel Core i7. Накопичувач 512 ГБ - SSD. Вага на 100 г більша за попередню. Короткий, мінімалістичний.
  3. HP 255 G8. Відмінний варіант за лояльною ціною. Процесор AMD Athlon, діагональ 15,6 дюйма, накопичувач швидкісний 256 ГБ.

Вибирайте ноутбук, який буде відповідати вашій повсякденній діяльності. Не забудьте купити кейс або чохол для перенесення – так техніка прослужить довше. Придивіться до запропонованого ТОПу або виберіть свою модель за описаними критеріями та насолоджуйтесь зручністю та продуктивністю!