У Кропивницькому збирають пропозиції щодо перейменування вулиць

Перегляди: 1039

Кропивницька міська рада оголошує про початок процедури збору пропозицій до переліку назв вулиць Кропивницької міської територіальної громади, що підлягають перейменуванню, та напрацьованих нових назв до них.

Надавати пропозиції можуть усі зацікавлені сторони та соціальні групи населення: жителі відповідних вулиць та Кропивницької міської територіальної громади, представники інститутів громадянського суспільства та засобів масової інформації.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

До участі в обговоренні можна долучитися на офіційному вебсайті Кропивницької міської ради розділі «Перейменування вулиць», на платформ E-Dem.

Збір пропозицій та зауважень триватиме із 27 липня по 27 серпня.

Пропозиції мають містити обгрунтування з урахуванням критеріїв, визначених у додатках 1-2 «Концепції інтеграції українських маркерів у топонімічний простір Кропивницької міської територіальної громади».

Форма оформлення пропозицій розміщена у додатку 4 зазначеної Концепції розміщена за посиланням.

Пропозиції надаються шляхом заповнення Google-форми за посиланням.

Письмові пропозиції можна надсилати за адресою: 25022, м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41; kmvk@krmr.gov.ua.

Результати консультацій будуть оприлюднені після узагальнення та їх розгляду міською топонімічною комісією.


Джерело: Кропивницька міська рада