У Кропивницькому відбулася благодійна барахолка (фоторепортаж)

Перегляди: 2832

Сьогодні, 20 серпня, на просторі «Мир 2.0» відбулася благодійна барахолка, усі кошти з якої передадуть волонтерам Krop:hub на потреби військових.

"Сьогодні ми проводимо таку Reuse-барахолку вперше. Це пробний варіант, ми дивимося, чи приносять люди речі, чи купують. Поки бачимо, що приносять із зацікавленістю, питають, що ще можна принести. Для чого це? У нас дуже багато речей, якими ми не користуємося. І я думала, як знайти нових господарів речам, якими ми вже не користуємося. Адже винести на смітник класну річ, якою можуть ще користуватися люди - екологічний злочин. З Катериною Колтуновою ми обговорили, що може бути барахолка, яка розпочнеться на «Мир 2.0» і перейде у такий змішаний формат з інстаграм-сторінкою, де будуть речі весь час у наявності і 1-2 рази на місяць буде проходити така зустріч на «Мир 2.0». Гроші, виручені за речі, йдуть до скарбнички Krop:hub, вони вирішують, на які потреби підуть ці гроші", - розповіла організаторка заходу Євгенія Ткаченко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Слідкувати за проєктом і надалі можна за посиланням:

Детальніше про захід - у фоторепортажі Ігоря Філіпенка.