У Кропивницькому знайшли мертвим начальника УСБУ в Кіровоградській області

Перегляди: 8755

У Кропивницькому знайшли мертвим начальника Управління СБУ в Кіровоградській області Олександра Наконечного. У чоловіка було вогнепальне поранення. Ймовірно, Олександр Наконечний міг скоїти самогубство.

У пресслужбі СБУ повідомили: «СБУ та ДБ вивчають усі обставини смерті начальника Управління Служби безпеки у Кіровоградській області. Після того, як інформація буде зібрана у повному обсязі та проаналізована, ми проінформуємо суспільство».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Президент Володимир Зеленський призначив Олександра Наконечного на цю посаду 16 січня 2021 року.

Доповнено:

Кропивницька спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за фактом загибелі очільника УСБУ в Кіровоградській області.

За даними слідства, 20 серпня 2022 року близько 22:25 год, перебуваючи у власній квартирі, дружина підполковника почула звук пострілу та знайшла тіло чоловіка з вогнепальним пораненням вже без ознак життя.

Наразі проводяться невідкладні слідчі дії та встановлюються всі обставини загибелі військовослужбовця. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Кропивницького районного управління поліції ГУ Нацполіції в Кіровоградській області.


Джерело: пресслужба СБУ, Генеральна прокуратура