«Україна – моя! Незалежна»: у Кропивницькому провели конкурс журналістських матеріалів на тему війни (фоторепортаж)

Перегляди: 727

Сьогодні, 2 вересня, провели конкурс журналістських матеріалів на тему війни «Україна – моя! Незалежна», який організували за підтримки Національної спілки журналістів та Громадської ради при Кіровоградській ОВА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Мета конкурсу – популяризація журналістики, підтримка діяльності журналістів у воєнний час, сприяння розвитку професійної і незалежної журналістики.

Основним критерієм конкурсу було висвітлення тематики, пов’язаної з війною в Україні: героїзм військовослужбовців ЗСУ та інших воєнізованих формувань, волонтерський рух, благодійна діяльність, життя вимушених переселенців тощо.

Загалом у конкурсі взяли участь 16 журналістів з усієї області.

Перше місце зайняла журналістка з Бобринця Валентина Ревва за матеріал "Нев'януча слава пісні про червону калину", друге - медійниця з Новоукраїнки Олена Комісаренко за публікацію "Захисниці згуртувалися в Жіночий батальйон". Бронзу отримала редакторка "Нової газети" Інна Тільнова за статтю " Довга дорога додому. Історія евакуації з Херсонщини".

Фото: Ігоря Філіпенка, CBN