У війні з рашистами загинули захисники з Кіровоградщини

Перегляди: 6069

У війні з російськими окупантами загинули воїни з Кіровоградщини.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У середу, 7 вересня, о 12:30 на центральному кладовищі села Дмитрівка відбудеться церемонія прощання з загиблим бійцем ЗСУ Володимиром Ратушним. Прощання розпочнеться о 12:00 за адресою: село Дмитрівка, вул. Центральна, 76.

[caption id="attachment_135918" align="aligncenter" width="420"] Володимир Ратушний[/caption]

На війні загинув захисник з Устинівської громади. Церемонія прощання з Сергієм Кокорилом відбудеться 7 вересня на центральній площі смт Устинівка о 10:00. Поховання - в селі Завтурове Інгульського старостинського округу о 12:00.

Добровеличківська громада провела в останню путь військовослужбовців ЗСУ: Анатолія Горіцина, Віктора Заворотнюка, Миколу Корніцького.

Анатолій Горіцин загинув 31 серпня 2022 року поблизу населеного пункту Андріївка на Миколаївщині внаслідок артилерійського обстрілу противника.

Віктор Заворотнюк загинув 1 вересня 2022 року на Херсонщині внаслідок артилерійського обстрілу противника.

Микола Корніцький також загинув під час артилерійського обстрілу.

На війні загинув ще один воїн з Добровеличківки - Сергій Ярошенко 1974 року народження, який народився в Новоархангельську та 8 років свого життя провів у Добровеличківці. Час та місце прощання повідомлять додатково.

[caption id="attachment_135917" align="aligncenter" width="640"] Сергій Ярошенко[/caption]

Вічна пам'ять Героям!