У Кропивницькому облаштували простір для собак з інвалідністю (фото, відео)

Перегляди: 906

Благодійний фонд Happy Paw придбав і облаштував стаціонарний вагончик-будиночок та спеціальний майданчик для соціалізації і прогулянок у міні-притулку «Щасливий пес» у Кропивницькому.

Будиночок і простір навколо облаштували спеціально для собак з інвалідністю — з травмами спини, кінцівок та тих, які втратили зір.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Загалом у притулку - 260 собак, сім з них та один котик мають різні форми інвалідності й не можуть жити у звичайних будках, клітках і вольєрах поруч з іншими тваринами. У притулок, крім того, регулярно потрапляють нові тяжкохворі тварини.

Для повного облаштування простору залишилось лише встановити пандус. Територія майданчика має спеціальне покриття, яким тварини зможуть безпечно пересуватись й контактувати одне з одним. Його також дуже зручно прибирати.

Будівництво тривало місяць, а сам мобільний будиночок доставили у притулок ще в червні.

Вагончик-побутівку вдалось придбати завдяки благодійнику з Японії, а надважливий для тварин облаштований простір для соціалізації і прогулянок - американським партнерам, зоозахисній організації Fine Whines and Lickers.

____

Джерело: благодійний фонд Happy Paw