У Кропивницькому директорку будівельного підприємства підозрюють у привласненні понад 2,9 млн грн (фото)

Перегляди: 4610

Директорці будівельного підприємства повідомили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту за фактами привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем та службового підроблення.

Слідство встановило, що у 2017 році вищезгадана директорка підприємства, з метою незаконного заволодіння державними коштами під час виконання оборонного замовлення за договором підряду на реконструкцію дороги охоронного периметру військової частини, до офіційних документів внесла завідомо неправдиві відомості.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Зокрема, до вартості будівельних робіт додала зайві транспортні та заготівельно-складські витрати з доставки будівельних матеріалів, чим завдала збитків державі на загальну суму понад 2,9 млн гривень.

13 вересня затриманій повідомили про підозру у вчиненні злочинів.

16 вересня Ленінський районний суд обрав для неї запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з обов’язковою вимогою носити електронний засіб контролю.


Джерело: Спецпрокуратура у військовій та оборонній сфері Південного регіону