На війні з росією загинули захисники з Кіровоградщини

Перегляди: 3067

У війні з окупантами загинули воїни з Кіровоградщини.

Під час виконання бойового завдання у Донецькій області загинув, олександрієць – Ігор Ракушин, 1976 року народження. Він отримав поранення, несумісні з життям. Про час і місце поховання Ігоря Ракушина повідомлять додатково.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

[caption id="attachment_137019" align="alignnone" width="463"] Ігор Ракушин[/caption]

Завтра, 21 вересня, у Мартоноші попрощаються з загиблим військовим Віталієм Челаком. З 10:30 організують живий коридор від початку с. Мартоноша - вулиці Шосейна зі сторони с. Панчеве до центрального кладовища.

[caption id="attachment_137020" align="alignnone" width="573"] Віталій Челак[/caption]

Сьогодні, 20 вересня, громада Вільшанщини попрощалася з захисником Олегом Кіровим. Помер військовий 13 вересня від мінометного обстрілу.

[caption id="attachment_137021" align="alignnone" width="917"] Олег Кіров[/caption]

Новгородківська громада втратила Юрія Булигу, який народився 14 квітня 1977 року. Загинув Юрій в перші дні вересня в бою з російськими окупантами на Харківщині.

[caption id="attachment_137031" align="alignnone" width="542"] Юрій Булига[/caption]

У боях у Херсонській області загинув Микола Усович. Народився чоловік у Благовіщенському. Поховали військового 18 вересня у рідному місті.

[caption id="attachment_137033" align="alignnone" width="572"] Микола Усович[/caption]

Вільшанська громада втратила захисник України Романа  Кононенка, 1992 року народження. Чоловік загинув  під час виконання бойового завдання в Донецькій області.


Джерело: Новомиргородські вісті, Олександрійська міська рада, Вільшанська селищна рада, Новгородківська селищна територіальна громада, Благовіщенська міська територіальна громада