У Кропивницькому привітали освітян з професійним святом (фото)

Перегляди: 905

Учора, 29 вересня, із професійним святом колектив Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка привітали очільники області та міста - начальник обласної військової адміністрації Андрій Райкович та секретар міської ради Олег Колюка.

Андрій Райкович вручив почесну грамоту Міністерства освіти і науки України Ірині Сальник, доктору педагогічних наук; грамоти Міністерства освіти і науки України: Оксані Гольник, кандидату філологічних наук; Лілії Клочек, доктору психологічних наук; Наталці Котелянець, доктору педагогічних наук; Олені Марковій, кандидату педагогічних наук та подяку Міністерства освіти і науки України Ганні Аркушиній, кандидату біологічних наук.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Подяки обласної військової адміністрації отримали Наталія Андросова, кандидат педагогічних наук та Вікторія Бабаліч, кандидат педагогічних наук.

Олег Колюка вручив відзнаки Кропивницької міської ради та виконавчого комітету. Грамотою Кропивницької міської ради нагородили Катерину Акбаш, кандидата фізико-математичних наук. Подяки Кропивницької міської ради оголосили кандидатам педагогічних наук Миколі Дубінці та Олені Стрілець-Бабенко.

Гарного настрою гостям і колективу навчального закладу додавали виступи як нинішніх студентів вишу, так і його випускників.


Джерело: Кропивницька міська рада