У Кропивницькому провели благодійний марафон (фоторепортаж)

Перегляди: 1519

Сьогодні, 1 жовтня, з нагоди Дня працівників освіти у Кропивницькому провели благодійний освітянський марафон «Разом до Перемоги!».

За ефективну організацію освітнього процесу в умовах воєнного часу, значний внесок у створення мережі закладів, які опікуються вимушеними переселенцями, організаційний супровід обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2022» майже пів сотні директорів, вчителів та асистентів вчителя, практичних психологів, керівників гуртків, бібліотекарів, творчих і технічних працівників міських закладів освіти відзначили грамотами Кропивницької міської ради та виконавчого комітету, подяками Департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації, грамотами управління освіти  Кропивницької міської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Серед нагороджених - учениця 8-В класу ліцею «Максимум» Глафіра Терентьєва. З перших днів війни вона долучилася до волонтерської спільноти “Вулик”.

Традиційну щорічну міську педагогічну премію імені Василя Сухомлинського отримали п’ятеро вчителів, котрі служать у лавах Збройних сил України. Колективи Ліцею імені Тараса Шевченка, Навчально-виховного об’єднання №16, Ліцею «Сокіл», Навчально-виховного об’єднання «Вікторія-П» та Ліцею «Науковий» пишаються своїми колегами, які стали лауреатами премії.

Для педагогів, які служать в ЗСУ, організували благодійний збір коштів. Гості свята також долучилися до поповнення скриньки з красномовною назвою “Освітянський дрон”.

Фото Ігоря Філіпенка, CBN


Джерело: Кропивницька міська рада