У Кропивницькому влаштували благодійний ярмарок «Волонтерський крафт» (фоторепортаж)

Перегляди: 840

Сьогодні, 8 жовтня, у Кропивницькому відбулася виставка-ярмарок «Волонтерський крафт», участь у якій взяли волонтерські центри із 11 громад Кіровоградської області.

Учасниками заходу стали волонтерські команди, які власними силами виготовляють продукцію, необхідну на передовій, або шляхом продажу якої допомагають ЗСУ.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Під час виставки-ярмарку відвідувачі могли скуштувати борщ, тушкованку, кашу, випічку, вітамінні суміші та коктейлі, що готують і відправляють волонтери у різних громадах для військових. Також можна було придбати смаколики, сувеніри та інші вироби волонтерів.

На всіх локаціях ярмарку розташували скриньки для збору коштів, тож  відвідувачі заходу могли підтримати волонтерів благодійними внесками. Зібрані кошти спрямують на потреби військових.

Захід влаштувала Кіровоградська обласна організація «Асоціація сприяння самоорганізації населення» у межах Програми підтримки волонтерів Кіровоградщини завдяки фінансовій підтримці National Endowment for Democracy..

Фото: Ігор Філіпенко, CBN.