Як впровадити у своєму офісі концепцію «зеленого простору»: анонс прес-конференції

Перегляди: 551

У четвер, 13 жовтня, об 11:00 у прес-центрі CBN (Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 46, третій поверх ТЦ «Реал») відбудеться прес-конференція про концепцію «Зеленого простору». Спікерка - Аліна Давидюк — PR-менеджерка та експертка ГО «Флора».

В умовах глобалізації екологічних проблем екологічний компонент набуває все більшого значення та інтегрується до різних галузей економіки і в суспільні відносини. Екологічні знання, навички, переконання сьогодні особливо необхідні для виховання нового ціннісного ставлення до природи, розвитку світоглядної свідомості людини.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Зелений простір» — концепція, що стосується організаційних дій і поведінкових звичок, що складається з мотиваційних, технічних і освітніх заходів, покликаних допомагати співробітникам компанії, учням шкіл тощо дбайливо ставитися до ресурсів простору, підвищувати корпоративну культуру та репутацію. Основною метою впровадження відповідної концепції є зниження навантаження на навколишнє середовище.

ГО «Флора» має практичні навички впровадження концепції «Зеленого простору» у своєму офісі, а також досвід проведення лекцій у школах за цією тематикою.

Концепцію «Зеленого простору» може впроваджувати будь-яка організація — від офісу до школи. Важлива перевага полягає в тому, що це не потребує ні встановлення сучасних програм, ні застосування нових технологій. Концепція передбачає лише прості правила щоденного використання ресурсів і дбайливого ставлення до природи, яких може дотримуватися кожен.

Захід проводиться в межах Ініціативи з розвитку екологічної політики й адвокації в Україні, що здійснюється Міжнародним фондом «Відродження» за фінансової підтримки Швеції. Відповідальність за зміст зустрічі несе виключно ГО «Флора».