У Кропивницькому попрощалися з загиблими воїнами (фото)

Перегляди: 3835

На Далекосхідному кладовищі в Кропивницькому сьогодні, 22 жовтня, попрощалися з полеглими у війні з росією воїнами.

На Алеї почесних воїнських поховань вічний спочинок знайшли 36-річний солдат Денис Бойченко, 51-річний старшина Ростислав Вакулішин та 28-річний старший солдат Сергій Суєтін.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

[gallery type="rectangular" td_select_gallery_slide="slide" ids="139767,139768,139769,139770,139771,139772,139773"]

Кулеметник Денис Бойченко 13 жовтня загинув у бою в районі села Мала Сейдеминуха Херсонської області. Без батька залишилися двоє дітей. «Він був дуже достойною, світлою людиною, хорошим сім’янином. На війну пішов добровольцем, загинув, як Герой», - розповіла рідна тітка Дениса Ольга Мельничук.

Серце техніка мінометної батареї Ростислава Вакулішина зупинилося поблизу села Давидів Брід Херсонської області. «З Ростиком я познайомився у 1989 році, коли він прийшов до нас на Авдіївський коксохімічний завод. Через рік його забрали в армію, служив на підводному човні. Відбувши строкову, повернувся на підприємство, - поділився спогадами товариш Ростислава Іван Зозуля. - Дуже хороша, компанійська людина. Був професіоналом своєї справи. Ми пліч-о-пліч майже 30 років пропрацювали в одній бригаді. Його будинок в Авдіївці розбомбили росіяни, він розрахувався з заводу і пішов до лав ЗСУ. Дружина Ростислава нині мешкає у Кропивницькому, я теж з онуками переїхав до вашого міста. В Авдіївці залишатися було просто неможливо через постійні обстріли».

Про кулеметника відділення снайперів Сергія Суєтіна, який загинув 13 жовтня теж в районі Давидового Броду на Херсонщині, розповіла староста його рідної Захарівки Новоукраїнського району Наталія Чаплигіна: «Золота людина, зразковий син і батько. У них дуже велика родина. Ми всі в скорботі, з села дуже багато людей приїхали віддати йому останню земну шану. Небеса забирають найкращих — це без перебільшення про нашого Сергія. До Кропивницького він з сім’єю переїхав лише рік тому, купили будинок, будували плани на майбутнє».

Панахиду за загиблими відслужив єпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк.

____

Джерело: Кропивницька міськрада у Facebook