«Укренерго»: наслідки сьогоднішніх ракетних ударів можуть бути серйознішими, ніж 10-12 жовтня

Перегляди: 1157

Корпорація «Укренерго» вважає, що наслідки сьогоднішніх ракетних ударів по енергоструктурі України можуть бути серйознішими, ніж 10-12 жовтня.

У повідомленні компанії, зокрема, сказано: «Ремонтні бригади НЕК "Укренерго" приступлять до відновлення щойно рятувальники ДСНС ліквідують наслідки ракетних влучань. Спеціалісти "Укренерго" вживають всіх заходів для якнайшвидшого відновлення електропостачання в регіонах, які наразі залишилися без світла.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Також наразі вимушено застосовані обмеження енергопостачання в Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях.

Обмеження споживачів необхідні, щоб зменшити навантаження на мережі та уникнути повторних аварій після того, як електромережі були пошкоджені терористичними ракетними атаками».

https://cbn.com.ua/2022/10/22/na-kirovogradshhyni-bez-svitla-lyshylysya-kilka-naselenyh-punktiv/

«Укренерго» просить «споживачів ощадливо споживати електроенергію впродовж всього дня і особливо в пікові години споживання - з 6:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00».

____

Джерело: «Укренерго»