У війні з росією загинули воїни з Кіровоградщини

Перегляди: 3457

Гайворонська, Великоандрусівська та Устинівська громади повідомили про загиблих у війні з російськими окупантами воїнів.

Гайворонська громада сповістила про загибель Олександра Сіденка. Захисник народився 20 березня 1997 року. Закінчив Мощенську загальноосвітню школу та вступив до Кіровоградського медичного фахового коледжу імені Мухіна. Працював у Кіровоградській обласній психіатричній лікарні.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У 2018 році розпочав службу в ЗСУ. З 2019 по 2022 рік навчався в Львівській академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Служив у танковому батальйоні 35-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Остроградського.

Загинув воїн від осколкового поранення 20 жовтня 2022 року у селі Давидів Брід, Бериславського району, Херсонської області.

Церемонія прощання з воїном розпочнеться 25 жовтня у с.Мощене по вул. Незалежності 34 об 11:00.

[caption id="attachment_139898" align="aligncenter" width="640"] Олександр Сіденко[/caption]

Великоандрусівська сільська рада повідомила про загибель Андрія Кісільова. Інформацію про час та місце прощання нададуть згодом.

[caption id="attachment_139899" align="aligncenter" width="526"] Андрій Кісільов[/caption]

Також загинув мешканець Устинівки - солдат Віктор Бабін 1976 року народження. Війна обірвала його життя 12 вересня 2022 року під час виконання бойового завдання у населеному пункті Піски Донецької області.

Про час та місце прощання з воїном повідомлять пізніше.

Вічна пам'ять Героям!


Джерела: Великоандрусівська сільська рада, Гайворонська міська рада, Устинівська селищна рада