У Кропивницькому розпочали тренінги для команд, що втілюють соціальні зміни (фоторепортаж)

Перегляди: 856

У рамках першого відбору молодіжної програми UPSHIFT у Кіровоградській області стартував перший навчальний тренінг для 10 команд, що пройшли конкурсний відбір та будуть розробляти і впроваджувати свої проєкти соціальних змін.

Інноваційну молодіжну програму UPSHIFT в Кіровоградській області реалізує ГО Слов'янський культурний центр «Задзеркалля» у партнерстві з  Дитячим фонду ООН (ЮНІСЕФ) в рамках  програми «Розвиток та підтримка молоді Кіровоградської області в умовах воєнного стану через молодіжні ініціативи та UPSHIFT».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Завданнями проєкту є: активізація участі підлітків у житті громад Кіровоградської області; розширення можливостей та надання базових навичок з реалізації молодіжних проектів, спрямованих на вирішення широкого спектра проблем як місцевого населення, так і осіб ВПО; розвиток професійної спільноти молодіжних працівників в громадах, створення сприятливих умов для реалізації проектів з підтримки громадянської активності підлітків і молоді.

Фото: Ігор Філіпенко, CBN.