Пральні машини Siemens: стильно, якісно, надійно

Перегляди: 737

Шукаєте зручну у використанні, економічну та надійну пральну машину, що в автоматичному режимі потурбується про чистоту одягу та білизни? Пральні машини Siemens, які ви знайдете на сторінці www.siemens-home.bsh-group.com  - втілення ваших найсміливіших мрій про цей корисний побутовий пристрій.

Пральні машини від Siemens: місткість та практичність

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Серед відмінних рис пральних машин від Siemens, які можна побачити ззовні – наявність особливого розташування ребер жорсткості на корпусі, які дозволяють знизити рівень шуму та вібрації. Моделі останнього покоління комплектуються безконтактним двигуном, що:

  • спрощує догляд за пристроєм;
  • гарантує високу надійність;
  • має тривалий термін експлуатації.

А серед найголовніших переваг – підвищені показники максимального завантаження досягають 9 кг, що надзвичайно важливо для економії споживання води та електроенергії.

Для оптимізації витрати води, сучасні пральні прилади від Siemens оснащені датчиками завантаження одного з двох типів:

  • Датчики аналогового типу – визначають 5 рівнів заповнення барабану водою, та дають найбільш точні результати при тиску у трубах від 1 до 10 бар.
  • Застосування датчиків проточного типу забезпечує більш точні результати вимірювання. Вони дозволяють економити до 15 тисяч літрів води на рік – у порівнянні з моделями, обладнаними аналоговими датчиками.

Швидке, якісне та економічне прання

Застосування технології Vario Perfect дозволяє зменшити:

  • тривалість циклу прання – за рахунок підвищення механічного впливу на білизну;
  • витрати електроенергії – за рахунок підвищеної тривалості циклу.

Застосування барабанів, що виконані за технологією Wave Drum, забезпечує оптимальний рівень механічного впливу на делікатні тканини, якісне, дбайливе та обережне прання. За умов прання при температурі вище від 60°C, автоматично додається біоензимна фаза циклу. Вона відбувається при темпері не вище від 45°C. За таких умов біоензими, що присутні у сучасних пральних засобах, ідеально видаляють забруднення органічного походження.

Потребуєте насправді надійної пралки, що подбає про всі види одягу, білизни та домашнього текстилю? Останні моделі пральних машини Siemens за найкращими цінами уже чекають на вас! А ще – приємні бонуси та фантастичні знижки. Не пропустіть!