Фестиваль документального кіно Docudays UA вирушає у мандри (анонс прес-конференції)

Перегляди: 541

Завтра, 1 грудня, об 11:00 у прес-центрі CBN (Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 46, третій поверх ТЦ «Реал») ГО «Флора» анонсує мандрівний кінофестиваль Docudays UA.

Тема цьогорічного мандрівного Docudays UA — «Надзвичайний стан» — зрозуміла та близька всім українцям та українкам. Надзвичайний стан — це виняткова ситуація, коли звичне життя та плани на майбутнє поставлені на паузу. А базові життєві потреби й людські права — під постійною загрозою.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

До програми фестивалю увійде блок короткометражних стрічок, знятих українськими режисерами й режисерками після початку повномасштабного вторгнення.

Крім того, у програмі будуть фільми, які висвітлять питання доступу до води. ГО «Флора» постійно працює над цією проблемою.

Партнерами фестивалю в областях України є 44 молодіжні, громадські й правозахисні організації та 305 кіноклубів медіа-просвіти з прав людини. Фестиваль – неполітичний і некомерційний. Його мета — сприяти популяризації та розвитку документального кіно і підвищенню рівня дотримання прав людини в Україні.

Партнери фестивалю на Кіровоградщині — громадські організації «Флора», «Територія успіху» та «Успішна взаємодія».

Спікери:

• Ірина Мунтян, заступниця виконавчого директора ГО «Флора»;

• Аліна Давидюк, координаторка проєкту.