Біля Малої Виски 3 грудня через ожеледицю сталося до десятка ДТП (фото)

Перегляди: 1018

Водії повідомили CBN про одразу декілька автомобільних аварій, які сталися зранку 3 грудня, учасниками чи свідками яких вони стали через ожеледицю, яка робила рух на будь-якій швидкості небезпечним.

Водій Денис потрапив у ДТП 3 грудня на трасі Дніпро-Ізварине на 672-му кілометрі (6-7 км від Малої Виски). Говорить, що дорога не була оброблена від ожеледі: «Це було після 9 години ранку. Після нормального шляху раптово почалася дорога настільки слизька, що там ходити не можна, не те, що їздити. Власне, через це я потрапив у ДТП. На короткому відрізку шляху до 2 кілометрів у той же час протягом години трапилося ще декілька ДТП. Були перекинуті машини. Коли поліціянти до нас під`їхали, щоб оформити протоколи, прямо через дорогу на тому ж місці трапилася ще одна аварія, хоча машини їхали з невеликою швидкістю. Там вісім ДТП було лише тих, які вже чекали на поліцію. Були перекинуті на дах автівки. Наскільки я розумію, викликали дорожню службу, щоб зафіксували проблему, то лише згодом проїхала машина, все посипала».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Пасажирка іншої автівки - Марія, розповідає про побачене у той день на шляху: «Було дуже страшно їхати, водію було складно справитися з керуванням, не міг навіть загальмувати, машину просто зносило на узбіччя. По дорозі бачили 2-3 аварії — автівки просто були перекинуті й коли ми вийшли з машини, було складно навіть ходити по дорозі, ноги зʼїжджали як на ковзанці. Багато хто просто зупинявся біля дороги, бо рухатися далі було небезпечно - дорога не була нічим посипана і робіт таких не велося при нас».

У Службі автомобільних доріг Кіровоградської області повідомили CBN: «Машини виїхали зранку, ще до 8 години, вже працювали. Одночасно виїхали з двох напрямків, трошечки не встигли доїхати до тієї ділянки, де сталися автопригоди».

Фото від учасника ДТП.

[gallery type="rectangular" size="full" td_select_gallery_slide="slide" ids="143236,143237,143238,143240,143241,143242,143239"]