Керівник «Дніпро-Кіровоград» призначив службову перевірку через аварію на водогоні

Перегляди: 1500

Керівник «Дніпро-Кіровоград» призначив службову перевірку через аварію на водогоні, що спричинила зупинку водопостачання на кілька днів у Кропивницькому, 5 грудня.

«Станом на ранок у всі мікрорайони Кропивницького надходить вода, аби усунути проблему, працівники підприємства працювали впродовж кількох діб, — зазначив виконуючий обовʼязки гендиректора обласного комунального виробничого підприємства «Дніпро-Кіровоград» Олександр Пісний. — Зараз більш-менш ситуацію стабілізували, працюємо над збалансуванням системи. А тепер слід розібратися, що спричинило потужну аварію на даному відрізку водогону. Географія місцевості, де стався порив, має свої особливості. Відтак це проблема в прорахунках проєктантів чи в якості матеріалів, що тоді використовувалися? Саме для зʼясування цього я ініціював службову перевірку»

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На відрізку водогону, де сталася аварія, у 2018 році був капітальний ремонт у рамках проєкту реконструкції, що фінансують кредитом Світового банку.

У 2014 році обласна рада надала ОКВП «Дніпро-Кіровоград» дозвіл на отримання позики Світового банку на загальну суму 47 мільйонів доларів.


Джерело: ОКВП «Дніпро - Кіровоград»