У Кропивницькому Миколаївський театр показав виставу-казку про війну «Котячі історії» (фоторепортаж)

Перегляди: 729

Сьогодні у театрі імені Кропивницького Миколаївський академічний художній драматичний театр показав виставу для дітей «Котячі історії».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Виставу поставили за п'єсою Людмили Тимошенко та Марини Смілянець «Коти – біженці».

Протягом години актори на сцені розповідають про те, що під час війни непроста доля спіткає не тільки людей: коти теж мають свої історії переживань, поневірянь, сумних і щасливих пригод.

Герої казки розповідають дітлахам про дружбу, навчають взаємодопомозі, співчуттю, доброму ставленню до оточуючих, вірі у диво і у те, що найзаповітніші мрії і бажання все ж збуваються.

На сцені грали актори: Григорій Чєрємушев (кіт Мяуркиз), Ольга Сторожук (кіт Персик), Олена Власова (кішка Буся) та Олена Кошова (кішка Маруся).

Постановча група: директор-художній керівник – заслужений діяч мистецтв України Артем Свистун, режисер-постановник – Катерина Богданова, художник-постановник – Олена Рикусова, пластичне рішення – Олена Лисенко, музичне оформлення - Катерина Богданова, Ігор Ворогушин, помічник режисера – Оксана Маляран.

Фото: Ігор Філіпенко, CBN