Елементарні поради, як правильно підбирати дивани з величезного асортименту. Barin House надає рекомендації

Перегляди: 632

Облаштування інтер’єру вимагає максимальної уважності. Особливо це стосується вибору м’яких меблів, від яких залежить створення затишку та комфорту в приміщенні. А ще потрібно забувати про функціональність виробів.

Меблеві виробники постійно розширюють асортимент, тому ви можете знайти дивани своєї мрії. Ваше завдання полягає лише в тому, щоб серед представлених моделей https://barin.ua/divany/ підібрати для себе найкращі варіанти. Для цього Barin House нагадає про деякі критерії вибору, щоб потім не жалкувати про покупку.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Які моменти потрібно взяти до уваги?

Багатьом покупцям дуже важко прийняти правильне рішення, оскільки вони не можуть зупинитися на конкретній моделі. У них просто очі розбігаються. Щоб значно собі спростити вибір, вам не завадить продумати деякі моменти:

• Зверніть увагу фурнітуру меблів. Усі елементи (основні чи декоративні) мають бути якісними. Вони повинні бути надійно зафіксованими. А ще мають бути однакового розміру та кольору.

• Придивіться до стиків дивану. Тут має бути ширина не більше 5 мм. Якщо вам вдається просунути палець між сидінням і підлокітниками, то якість дуже погана. Такий диван довго не прослужить.

• Уважно роздивіться усі шви меблів. Вони повинні бути дуже рівними. Тут не має бути ниток, що стирчать, залишків клею чи інших дефектів.

• Коли будете оглядати оббивку, то вона має бути не тільки красивою, а й якісною. Вона має бути надійно закріплена. А ще впевніться, що вона не провисає та добре натягнута в усіх місцях.

• Не забувайте не тільки про всі елементи, які можна побачити, а й про задню стінку. Раніше вона мала технічну оббивку, яка була зовсім непривабливою. Бажано, щоб задня стінка мала таке саме оформлення як і інші елементи. Так ви будете мати можливість поставити диван посередині кімнати.

Кожен з цих моментів дуже важливий. Вам потрібно усі тонкощі продумати заздалегідь, щоб потім не довелось розчаровуватися.

Коли ви визначитесь з загальними моментами, можете переходити до конкретних характеристик. Зокрема це стосується каркаса, матеріалу наповнення, механізму трансформації та оббивки. Ви все це добре продумуєте та на основі цього вибираєте.

Завдяки підказкам від Barin House ви зможете без проблем розібратись в меблевому асортименті та підібрати стильний диван. Він стане логічним завершенням будь-якого інтер’єру та створить тут максимум затишку, спокою.