Мешканці Кіровоградщини у січні отримають нові реквізити для оплати газу

Перегляди: 3232

З 1 січня у Кіровоградській області розподіл газу надаватиме «Газорозподільні мережі України» під брендом «Газмережі». Споживачам потрібно буде оплачувати послуги за новими реквізитами.

Нагадаємо, 28 грудня видачу ліцензії ТОВ «Газорозподільні мережі України» на розподіл природного газу ухвалили у НКРЕКП та опублікували на офіційному сайті компанії.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Голова правління ВАТ «Кіровоградгаз» Сергій Бак розповів, що зміниться для споживачів: «Стартувала робота "Газмереж". Під цим брендом будуть об'єднані більшість облгазів України. Але першою стане наша Кіровоградщина. Підкреслю, що для споживачів зміняться лише реквізити. Більше не буде жодних змін. Тим паче в плані підвищення тарифів. Тому раджу не хвилюватися, а просто стежити за новинами. Про нові рахунки повідомимо людей вже на початку січня».

Особовий рахунок, особистий кабінет і процедура подачі показників залишаються ті ж самі. Переплата після звірки показників буде зарахована.

Платіжки з новими реквізитами за період січень-лютий будуть виставлять після 20 січня 2023 року.

Нові реквізити нададуть у рахунках, а також опублікують на сайті ВАТ «Кіровоградгаз» на початку січня.


Джерело: сайт ВАТ «Кіровоградгаз»