Смарт ТВ з невеликим екраном: чому варто уважніше придивитися до телевізорів Realme

Перегляди: 5150

Realme – це китайський бренд смартфонів, який нещодавно розширив власну лінійку продуктів, випустивши низку сучасних та функціональних телевізорів Смарт ТВ, які впевнено зайняли нішу бюджетних пристроїв з доволі широким набором функцій. Якщо замислилися щодо купівлі нового телевізора до спальні або дитячої кімнати, ось деякі з переваг і недоліків телевізорів Realme.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Переваги

1. Доступність: телевізори Realme зазвичай набагато дешевші, ніж інші бренди з подібними характеристиками, що робить їх чудовим вибором для тих, хто не бажає витрачати купу грошей.

2. Розширені функції. Телевізори Realme оснащені багатьма такими ж функціями, як і інші моделі вищого класу. Наприклад, роздільна здатність екрана на деяких моделях відповідає формату 4K. Є будований Wi-Fi та доступ до потокових служб.

3. Широкий вибір варіантів: Realme пропонує різноманітні моделі бюджетного та середньоцінового сегментів з екранами від 24 до 50 дюймів. Їхня вартість вас цілком задовольнить, а якість картинки у динаміці – потішить.

4. Якість зображення. Телевізори Realme мають такі функції, як HDR10+ і високий коефіцієнт контрастності, що покращує загальну якість зображення телевізорів.

5. Інтелектуальні функції. Телевізори Realme працюють на Android TV і мають вбудований Google Assistant, який дозволяє легко отримувати доступ до потокових онлайн-сервісів, грати в ігри та керувати іншими розумними пристроями, що є у вашому будинку.

Як бачимо, за відносно невелику суму в еквіваленті 200-400 доларів можна придбати цілком сучасний та функціональний пристрій зі Смарт ТВ. Але, звісно ж, доступна вартість автоматично означає й певні недоліки.

Що не сподобалося в телевізорах Realme

1. Контроль якості

Контроль якості, на жаль, є однією з головних проблем для телевізорів Realme, оскільки деякі користувачі можуть стикнутися з тим, що, приміром, нема можливості приєднатися до домашньої мережі Вай-фай, або якість звучання гірша, ніж у рекламі тощо.

2. Гарантія та обслуговування клієнтів

Realme може не пропонувати такий самий рівень гарантії та обслуговування клієнтів, як інші відоміші бренди. Аби цього уникнути, відразу запитуйте консультантів, що входить в гарантію

3. Обмежена доступність додатків

Доступність додатків на Smart TV Realme може бути не такою широкою, як в інших брендів Деякі додатки, що добре працюють на інших платформах, можуть бути заблокованими для телевізорів Realme.

4.Обмеження контенту та сервісів

Телевізори Realme постачаються з обмеженими потоковими службами, які в основному адаптовані для місцевого ринку, тому вам, можливо, доведеться покладатися на інші методи доступу до онлайн-сервісів на кшталт Netflix, Hulu та Amazon Prime Video.

5. Проблеми з навігацією у меню

Смарттелевізори мають багато функцій, які ускладнюють навігацію та налаштування, а також можуть знадобитися технічні знання. Аби зарадити цьому, попрохайте у магазині, щоб спеціаліст налаштував телевізор прямо в залі.

Що маємо у підсумку?

Realme Смарт ТВ пропонують задовільну якість за свою ціну та мають багато розширених функцій, але є й низка недоліків. Якщо плануєте придбати недорогий телевізор Realme або іншого бренду з КНР, уважно почитайте відгуки на сайтах інтернет-магазинів, порадьтесь із фахівцями.