У Театрі Корифеїв готують театралізований вечір єдності (фоторепортаж)

Перегляди: 829

У театрі імені Кропивницького до 24 лютого готують театралізований вечір єдності «Україна понад усе».

У театрі наголошують, що це не концерт, а саме вечір пам’яті, присвячений силі й боротьбі українців. Режисер постановки Євген Скрипник розповів CBN про захід: «Номери добиралися згідно з контекстом, оскільки лютий – це і події на Майдані, і прихід росії в Крим, і лютий 2022 – страшні події в історії нашої держави. Чи має право театр у цей час промовчати? Це просвітницько-пропагандистський проєкт, який буде людям нагадувати про те, що ми сильні. З цієї ідеї добирався матеріал».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

[caption id="attachment_147084" align="aligncenter" width="640"] Євген Скрипник. Фото: Ігор Філіпенко, CBN[/caption]

У театралізованому вечорі беруть учать вокалісти й артисти театру, а також два хореографічні колективи – «Світанок» і «Авангард». Хормейстера та декількох інших фахівців запросять з інших театрів України.

Ідея заходу належить директору-художньому керівнику театру, В`ячеславу Вандрашеку.

[caption id="attachment_147081" align="aligncenter" width="640"] В`ячеслав Вандрашек. Фото: Ігор Філіпенко, CBN[/caption]

«Я думаю, це буде сильна програма, яка залишиться у репертуарі театру, і яка буде актуальною до кінця війни, а після перемоги ми зробимо нову програму, з переможними піснями, хоча і в цій програмі ми говоримо про те, що Україна переможе», - розповів В`ячеслав Вандрашек.

Квитки на захід можна придбати у касі театру.

Фото: Ігор Філіпенко, CBN.

[caption id="attachment_147083" align="aligncenter" width="640"] Фото: Ігор Філіпенко, CBN[/caption]