Легкоатлети з Кіровоградщини посіли призові місця на всеукраїнському чемпіонаті (фото)

Перегляди: 583

Протягом 3-5 лютого у Києві відбувався чемпіонат України з легкої атлетики в приміщенні серед юнаків та дівчат, на якому спортсмени з Кіровоградщини посіли призові місця.

Кіровоградщину на цих змаганнях представили 22 учасники – 10 юнаків та 12 дівчат. Іван Буліч, вихованець Обласної державної спортивної дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву-2 здобув золото у двох номінаціях: зі стрибків у довжину та у дисципліні "потрійний стрибок".

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Чемпіонкою України у бігу на 800 метрів стала вихованка Дитячо-юнацької спортивної школи імені Іванова Олександрівської селищної ради Каріна Григораш.

Вікторія Бондаренко виборола дві срібні медалі на дистанції 3000 м та на дистанції 2000 м, також вона відзначилася бронзою на дистанції 1500 м.

Також, бронзові медалі здобули Анна Карандукова (біг на дистанції 60 метрів), Антон Хорольський (на дистанції 800 м) та Анна Карандукова, Григораш Каріна, Оледнічук Марина, Безпала Ельвіра (в естафетному бігу 100+200+300+400).

На зображенні може бути: 6 людей, люди стоять, у приміщенні та текст «DA»

На зображенні може бути: 6 людей, люди стоять та у приміщенні

На зображенні може бути: 7 людей, люди стоять та у приміщенні

На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та у приміщенні


Джерело: фейсбук-сторінка Кіровоградської обласної державної адміністрації