«Медіалабораторія», служба психологічної підтримки та коворкінг: які грантові проєкти організували студенти ЦДУ

Перегляди: 649

Протягом 2022 року студенти Центральноукраїнського державного університету імені Винниченка залучили грантові кошти для організації трьох проєктів: студентського ЗМІ, служби психологічної підтримки та коворкінгу.

«Закінчуємо обладнання коворкінгу. Це буде простір для студентів та переселенців, де проводитимуть заходи з досвіченими працівниками по відповідних спеціальностях. Також залучатимуть представників бізнесу, інших цікавих спікерів. І взагалі це буде зона дозвілля для студентів. Цей простір буде обладнаний усім необхідним, і він знаходиться у тимчасовому укритті, що дає можливість будь-якому заходу не перериватися», - зазначив ректор університету Євген Соболь.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

[caption id="attachment_147697" align="alignnone" width="640"] Євген Соболь. Фото Ігоря Філіпенка[/caption]

Облаштування коворкінгу обійшлося у близько 70 тис. грн. Стільки ж коштів витратили на організацію психологічної служби для підтримки переселенців та всіх, хто потребує допомоги.

Третій проєкт - організація «Медіалабораторії». Це - студентське ЗМІ, яке висвітлює події не лише університету, а й міста.


Джерело: ректор Центральноукраїнського державного університету імені Винниченка Євген Соболь у бесіді з CBN