Журналісти CBN отримати від «Репортерів без кордонів» обладнання для роботи під час блекауту (фоторепортаж)

Перегляди: 714

Сьогодні, 10 лютого, у кропивницькому хабі «Медіабаза» журналісти CBN отримали обладнання для роботи під час вимкнень світла від міжнародної організації «Репортери без кордонів» із Франції.

«Генератори, сонячні панелі, повербанки – це власне допомога,яку ми цього разу отримали від «Репортери без кордонів» із Франції. На хабі «Медіабаза» ми виступаємо в ролі координаторів цього процесу. Також тут зберігаємо всю допомогу, яку віддаємо журналістам. У цьому місяці уже до нас відправляли певну кількість обладнання – аптечки, повербанки, які ми уже віддали журналістам», - розповів регіональний представник масової інформації та координатор мережі журналістських хабів Павло Лісниченко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За його словами, цього разу від «Репортерів без кордонів» отримали 10 генераторів, які передадуть обласним ЗМІ.

Мережа хабів «Медіабаза» – це ініціативна інституту масової інформації, яку підтримали міжнародні донори. Це мережа з 10 хабів в обласних центрах України, які створити для підтримки журналістів.

Фото: Ігор Філіпенко, CBN.