У Олександрії створили простір підтримки жінок «Важлива» (фото)

Перегляди: 614

У рамках реалізації проєкту «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України» 14 лютого в Олександрії відкрився простір для підтримки, навчання, відпочинку та роботи жінок «Важлива».

Проєкт втілювали ГО «Олександрійський гендерний інформаційний центр» за підтримки Олександрійської міської ради, простір фінансуватиме уряд Великої Британії.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Приємно, що сьогодні ми маємо можливість відкривати в Олександрії різні простори. Це жіночий, молодіжний, волонтерський простори. Я впевнена, що ми на цьому не зупинимося, адже в нас є пропозиції й від інших громадських організацій, які працюють з міжнародними донорами та відкривають подібні зони для саморозвитку. Це говорить про те, що жінки матимуть можливість реалізувати себе в різних напрямках діяльності. Вони зможуть знайти себе, знайти нових друзів, рішення своїх проблем та народжувати нові ідеї», - зазначила заступниця міського голови Ірина Чемерис.

Джерело: Олександрійська міська рада у Facebook