Кропивницький благодійний фонд Полку Святослава Хороброго передав спецпризначенцям 6 автомобілів (фото)

Перегляди: 995

Цього тижня кропивницький благодійний фонд Полку Святослава Хороброго передав бійцям однойменного 3-го окремого полку спецпризначення 6 автомобілів.

Від початку повномасштабної війни колишні військовослужбовці частини, ветерани АТО та звичайні громадяни у травні 2022 року створили у Кропивницькому благодійну організацію Благодійний фонд Полку Святослава Хороброго.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ми працюємо напряму з фермерами та представниками малого та середнього бізнесу у постійній взаємодії з командуванням полку. Загалом протягом майже дев`яти місяців повномасштабного вторгнення, за сприяння організації було передано близько півсотні автомобілів, шість з них на початку цього тижня», - розповідає учасник організації Андрій Яровий.

Представники військової частини наголошують, що потреба в автомобільній техніці з позашляховими властивостями існує постійно, адже на війні, в суворих умовах експлуатації вона частіше виходить з ладу, інколи не підлягає відновленню.

«Оскільки техніка не живе довго на полі бою, її необхідно постійно оновлювати. Загалом потрібна якісна і надійна техніка, яка не зламається в умовах бою і зможе допомогти групі виконати завдання і швидко змінити місце дислокації», - пояснює військовослужбовець полку з позивним «Михась».

Окрім автомобільної техніки військовослужбовці 3-го полку мають потребу у безпілотних летальних апаратах різного типу. За словами Андрія Ярового, наразі фонд оголосив збір коштів для забезпечення цієї потреби.

Всі охочі допомогти військовослужбовцям можуть знайти реквізити фонду у пості на офіційній сторінці «3-й окремий полк СпП імені князя Святослава Хороброго» у Facebook.


Джерело: 3-й окремий полк СпП імені князя Святослава Хороброго