МОН рекомендує закладам освіти 22-24 лютого навчатися дистанційно

Перегляди: 636

Зважаючи на небезпеку ракетних обстрілів, протягом 22-24 лютого Міністерство освіти рекомендує навчальним закладам працювати у дистанційному режимі.

«Наближається дата, яка принесла страшне горе на українську землю. День, який поділив наше життя на «до» і «після». 24 лютого 2022 року розпочалося жорстоке повномасштабне військове вторгнення рф. Відтоді щодня гинуть наші захисники, цивільне населення, ворог цілить по житлових будинках, школах, лікарнях, музеях. російські військові та їхні найманці нехтують нормами міжнародного гуманітарного права, для них не існує заборон щодо застосування зброї», – зазначив міністр освіти Сергій Шкарлет.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Серед інших, рішення про дистанційне навчання прийняли у Новоукраїнській громаді.

«З першого дня нового етапу війни російські нелюди обстрілювали житлові будинки, школи, лікарні інші цивільні об’єкти… Через рік їх наміри не змінились – вони будь-яким способом намагаються знищити нашу державу, повністю стерти із землі українську націю. Тому, зважаючи на загрозу можливих ракетних обстрілів військами рф, для збереження життя і здоров’я дітей, за рішенням педагогічних колективів навчальних закладів Новоукраїнської громади, з 22 по 24 лютого наші заклади освіти будуть навчатися за дистанційною формою навчання», - зазначив голова Новоукраїнської громади Олександр Корінний.

Посадовець також зазначив, що дитсадки працюватимуть у звичному режимі.


Джерело: голова Новоукраїнської громади Олександр Корінний

сайт МОН