Головний тренер «Олександрії» став виконувачем обов'язків головного тренера національної збірної України з футболу

Перегляди: 977

Виконком Української асоціації футболу на пропозицію Комітету національних збірних команд УАФ затвердив головного тренера «Олександрії» Руслана Ротаня виконувачем обов’язків головного тренера національної збірної України.

Угода з Русланом Ротанем буде актуальною до моменту набрання чинності контракту із Сергієм Ребровим, перемовини з яким за дорученням виконкому проводить адміністрація УАФ.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Нагадаємо, 21 грудня 2022 року Руслан Питань став головним тренером футбольної команди «Олександрія».

У минулому Руслан Ротань – гравець національної збірної України, виступав за клуби: «Дніпро» (Дніпро), «Динамо» (Київ) та «Славія» (Прага). З «Дніпром» Руслан доходив до фіналу Ліги Європи у сезоні 2014/15, з «Динамо» ставав чемпіоном України, по два рази вигравав Кубок та Суперкубок України. У складі збірної України досягав ¼ фіналу ЧС-2006. Після завершення ігрової кар’єри Руслан Ротань працював помічником головного тренера «Олімпіку» В’ячеслава Шевчука. Від 1 листопада 2018 року очолив молодіжну збірну України.


Джерело: Українська асоціація футболу