Протягом зими кількість звернень споживачів до консультаційного центру Кіровоградобленерго збільшилася у сотні разів

Перегляди: 552

За період з 10 жовтня 2022 по 28 лютого 2023 надійшло 1261 звернень споживачів до інформаційно-консультаційного центру Кіровоградобленерго.

Для порівняння - протягом всього 2021 року фахівці центру отримали 1240 звернень.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Починаючи з перших обстрілів інфраструктури, особливо об'єктів електроенергетики, потік звернень виріс не те, що у десятки, а просто у сотні разів. У нас були такі дні, що ми отримували по 50-70 звернень. Звісно, було дуже важко їх опрацьовувати просто фізично», - зазначила начальниця інформаційно-консультаційного центру Віта Нічишина.

[caption id="attachment_149593" align="alignnone" width="2560"] Віта Нічишина[/caption]

Посадовиця зазначила, що їх центр розглядає звернення та скарги особисто від громадян, а також від кореспондентів. Кореспондентами є урядова «гаряча лінія», яка створена на базі уряду і підкорюється Офісу президента, а також обласна «гаряча лінія». Також є кол-центр товариства. Всі ці звернення опрацьовуються та реєструються у програмі електронного документообігу і опрацьовуються відповідно до закону. Окрім головного офісу, також є технічна дирекція, комерційна дирекція та РЕМ, який нараховує 20 структурних підрозділів. Для того, щоб з'ясувати причину скарги, по кожному зверненню створюють завдання та назначають контролера. Встановлюються терміни й структурний підрозділ має надати проєкт відповіді у цей строк. По закону - це термін від двох тижнів, але не більш як місяць. Якщо заявник вказує свою електронну пошту, то відповідь йому надсилають на неї. Але у більшості випадків відповідь надходить у письмовому листі.

«Наразі скарги центру опрацьовують чотири людини. Загалом ми із завданням справляємося. На одного працівника надходить десь до 200 на тиждень», - зазначила Віта Нічишина.


Джерело: коментар начальниці інформаційно-консультаційного центру Віта Нічишина