Соліст Кіровоградської обласної філармонії записав на фронті пісню

Перегляди: 1239

Соліст Кіровоградської обласної філармонії - Владислав Бурага, який воює з окупантами від початку повномасштабного вторгнення, записав на фронті пісню «В жовтім полі».

«Гітара на відео не моя, я брав у товариша. Коли знаходимося в більш штабних умовах, скажімо так, то є можливість відкрити ноутбук і відпрацювати свої вокальні вправи у момент, коли я нікому цим не заважатиму. Все для створення музики у мене є у ноутбуці, бо пишу сам і музику, і слова, це я можу робити в електронному форматі. Але коли руки хочуть згадати струни, то звертаюся до товаришів та беру на деякий час гітару, щоб не загубити навички», - розповів Бурага у коментарі CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Владислав навчався у Центральноукраїнському державному університеті імені Володимира Винниченка на мистецькому факультеті. Лауреат всеукраїнських конкурсів. До початку повномасштабного вторгнення працював на посаді артиста-вокаліста в академічному театрі музики, пісні й танцю «Зоряни».

Музиканту 24 роки, від початку повномасштабної війни служить у 121 окремій бригаді тероборони Кіровоградщини, добровольцем вступив до лав ЗСУ на початку березня 2022 року. Наразі з побратимами знаходиться на Херсонському напрямку.

Владислав розповів, що написав за рік чотири твори, втім, записати та опублікувати вдалося лише пісню «В жовтім полі». Інші планує зафільмувати та оприлюднити за першої ж нагоди.

Відеозапис пісні:


Джерела: 121 окрема бригада територіальної оборони Кіровоградщини, сайт Кіровоградської обласної філармонії, Владислав Бурага у коментарі CBN.