У театрі імені Кропивницького відбулися читання п'єси «Заборонений» (фоторепортаж)

Перегляди: 927

Сьогодні, 6 березня, в театрі імені Кропивницького відбулися читання п'єси «Заборонений».

Читання влаштували Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Марка Кропивницького та Херсонський обласний академічний музично-драматичний театр імені Миколи Куліша.Це одна із перших зустрічей творчого колективу для роботи над саме цією п'єсою.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Проєкт "Заборонений" запропонував нам Херсонський театр імені Миколи Куліша. У п'єсі гратимуть три актори херсонського, і два актори кропивницького театрів. Спочатку ми хочемо втілити цей проєкт на нашій сцені, а в майбутньому обов’язково покажемо в Херсоні, Миколаєві та по всій Україні. Читання відрізняються від вистави тим, що збираються актори, читають п’єсу. І режисер, або автор пояснюють певні моменти. Тобто, іде робота над самою п'єсою», - розповів директор-художній керівник театру імені Марка Кропивницького В‘ячеслав Вандрашек.

Режисер-постановник п’єси – заслужений діяч мистецтв України Сергій Павлюк, а автори – Сергій Дзюба та Артемій Кірсанов.

Фото: Ігор Філіпенко, CBN