На Кіровоградщині через війну стало майже вдвічі менше міжобласних автобусних рейсів

Перегляди: 866

На Кіровоградщині через війну майже вдвічі скоротилась кількість міжобласних автобусних маршрутів - з 84 до 39.

Про це сьогодні, 7 лютого, на брифінгу у Кіровоградській ОВА повідомив заступник директора обласного департаменту інфраструктури, начальника управління транспорту, зв'язку та промисловості Володимир Дмитренко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Станом на 1 січня 2022 року у нас налічували 333 внутрішньообласні автобусні маршрути, станом на 1 січня 2023 року - 292 автобусні маршрути. Певна кількість автобусів у нас скоротилася, але це не пов’язано з воєнним станом в країні, це стабільні процеси, коли щороку кількість маршрутів збільшується та зменшується. Це щорічна тенденція. Але якщо говорити про міжобласні маршрути, то на початку 2022 року було 84 автобусні маршрути, нині у нас 39 міжобласних маршрутів - це пов’язано з військовими діями. Міжнародних маршрутів у нас було на початок минулого року – 16, нині їх – 14. Вони продовжують працювати та обслуговувати населення. Нині в області діють 15 автостанцій», - розповів Володимир Дмитренко.